Літній відпочинок разом з бібліотекою

     
     Літо. Канікули. Книга… Саме в цей відпочинковий час є велика можливість залучення до читання нових користувачів, створення атмосфери цікавого дозвілля, спілкування з книгою та ровесниками. З початком канікул в районній дитячій бібліотеці стартував літературно-відпочинковий проект «Ми хочемо щоб літо було книгами зігріте», що включає різноманітні заходи для найменших читачів та старшокласників. Уже відбулись численні екскурсії-знайомства з бібліотекою, проводились пізнавальні конкурси і вікторини, перегляд нових цікавих журналів, майстер-класи, організовані цікаві книжкові виставки, «Куточок веселих забав», підібрані матеріали про безпеку дитини влітку, списки рекомендованої літератури, різноманітна інформація для дітей та батьків.
         А нещодавно в бібліотеці відбулася неординарна подія – презентація малюнків третьокласниці Олічки Андруневчин «Я люблю читати, Я люблю малювати». На цю подію вона прийшла з бабусею Ярославою, а глядачами і слухачами були дітки з оздоровчого табору, яких цікавило все: якими фарбами малює Оля, коли з’явилися перші малюнки, хто допомагає їй, з якої казки киця на малюнку, а чому тюльпани сині, яке варення в банці...
         А подякою для юної художниці був танок «Румба», поетичні посвяти та книжковий дарунок від бібліотекарів.
         Виставка малюнків буде експонуватися протягом літа, а всіх читачів запрошуємо також презентувати свої творчі доробки, розкривати свої здібності і звичайно читати книжки, адже у книжки немає канікул. 

Немає коментарів:

Дописати коментар