Фотовиставка Всеукраїнської газети «День»

В червні працівники Стрийської районної бібліотеки були запрошені в м. Дрогобич на відкриття XVI Міжнародної фотовиставки організованої щоденною Всеукраїнською газетою «День».
        Фотороботи надіслані з усіх куточків України і зібрані в номінаціях «Події», «Особистості», «Український світ», «Життя, яке воно є», «Світ очима дітей», «Будуємо нову країну разом».
        Значна частина світлин присвячена подіям Революції Гідності на Майдані та війні на Сході України. У фокусі люди, які творять історію сьогодні. Цікавою і змістовною була презентація.
      Крім естетичного задоволення та інтелектуального збагачення візит на цю подію був результативним для бібліотеки. Кредитова спілка «Вигода» виділила кошти на придбання 35 книг, які видані редакцією газети «День». Це зокрема, книги «Сила м’якого знака», «Апокрифи Клари Гудзик» та 30 книг серії «Підривна література». 
   Дякуємо редакції газети «День» (головний редактор Лариса Івшина) та спонсорам за вагомий подарунок для читачів. Ми вдячні всім, хто допомагає нам, працівникам бібліотек, торкнутися словом до серця людей.

Немає коментарів:

Дописати коментар