Презентація книги «Я хочу знати все про Україну»

    У творчої людини є велике щастя - це народження нового твору, книги. Такою подією в житті Максима-Руслана Білецького бупа його перша збірка віршів та роздумів "Я хочу знати все про Україну" .Знайомство з книгою бібліотекар с. Кути Л. Мацюняк розпочала розповіддю про хлопця з непростою долею, але з неймовірним талантом. Народився Максимко у 2004 році. Незважаючи на скрутне дитинство, у другому класі він починає писати свої перші вірші:про любов до Бога, про погожу днину. про лагідне сонечко, про рідну Україну. Так народилася перша збірка.

Учасники заходу розказували та читали вірші юного поета, а також переглянули відео, у якому Максим Білецький читає свій вірш "Я хочу знати все про Україну" на ХХ Міжнародному "Форумі видавців" у Львові, де він був наймолодшим учасником. А уже цього року Максим отримав третє місце у Всеукраїнському літературному конкурсі ім. Володимира Дроцика за свою другу збірку "До Господа лину молитвою я". Максим є постійним дописувачем газети "Благовіст".

Незабаром до нас прийде свято Миколая. І бібліотекар ознайомила дітей з листом Максимка до Святого, у якому він просить "миру і спокою у нашій славній Україні", а вже пізніше подарунок для себе. Підсумок заходу: тримаючи в руках презентовану збірку, ми впевнені, що наше майбутнє в надійних руках.

Немає коментарів:

Дописати коментар