Методичні виїзди

Відповідно до плану роботи група спеціалістів на чолі з директором РЦБС Галиною Цуцуп здійснили робочу поїздку в бібліотеки району. За червень-липень бібліотеки отримали нову художню, дитячу та довідкову літературу. Дуже важливо, щоби бібліотекарі вчасно інформували читачів про поповнення фонду, презентували нові видання, популяризували творчість місцевих письменників, знайомили з новими іменами в сучасній літературі.
Друге на чому хочемо звернути увагу - на завершення перешифрування фонду відповідно нової облікової системи УДК, списання літератури, реалізацію програми «Подаруй бібліотеці книгу», на залучення спонсорів на поповнення книжкового фонду так і матеріально – технічної бази.
Нам пощастило, тому що відправились не громадським транспортом, а приватною машиною, тому і відвідали багато бібліотек, зустрілись з читачами, змогли не тільки порадити, але й допомогти в усучасненні, в актуальності оформлення книжкових та інформаційних виставок. Приємно було поспілкуватись з читачами, які висловили немало добрих слів в адресу наших працівників. Кожний наш бібліотекар - це творча особистість, тому практично, не має однакових виставок, читальних залів.
Хотілось би не тільки добрих слів в адресу працівників, але й конкретних дій, тому, мабуть, повинно бути більше квітів на територіях біля установ культури, які би стали невеликими привабливими оазисами милого сільського ландшафту.
     Про результат нашої робочої поїздки буде обговорений на розширеній раді при директорові.

Немає коментарів:

Дописати коментар