Презентація журналу «Фортунчик» в центральній районній бібліотеці


Як не радіти дорослим, коли у нас підростають такі талановиті діти?! Третьокласниця Дулібської школи-гімназії ім.М.Шашкевича Христинка Павко, героїня грудневого номеру журналу, оригінальним представленням своїх талантів і мелодійною піснею розпочала презентацію журналу "Фортунчик", що відбувся в центральній районній бібліотеці. 
ЇЇ однокласники, група підтримки і активні учасники дійства, Назар Гішта з Добрян, Богдан Левицький з Любинців, Богданка Мельник з Семигинова також демонстрували свої таланти. З червня щомісяця до читачів бібліотек надходить гарно ілюстрований, з цікавими рубриками, пізнавальною інформацією журнал, і в кожному номері розповідь про наших обдарованих дітей, які такі ще малі, а вже тішать своїми успіхами. 

Стрийські автори Теодора Савчинська-Латик, Таїсія Гайдукевич знайомили дітей з власною творчістю, п. Микола Ханас дуууже заінтригував розповідями і мелодіями про старовинні українські інструменти, ну і звичайно головний редактор журналу Наталя Карпенкова розповідала як створюється журнал, підбирається матеріал, про наступних героїв обкладинок журналу, дякувала дорослим за увагу до своїх дітей, їх виховання і була щедрою на подарунки.

Немає коментарів:

Дописати коментар