Комплекс заходів до Всеукраїнського тижня дитячого читання в с.Стрілків

Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.   У вінок весняних свят гарно вплітається Всеукраїнський тиждень дитячого читання, прикрашений особливим колоритом-дитячими дзвінкими голосами, сміхом, гумором і книгами. Традиційно такий тиждень проходить і в Стрілківській школі під гаслом " Ми читаємо завзято, а читати нам- це свято". У цей період проходять різноманітні заходи. Це і дні голосного читання, дні поезії, екскурсія до сільської бібліотеки. Цього року об'єдналися дві бібліотеки: шкільна та сільська для того, щоб тиждень дитячого читання проходив ще завзятіше та цікавіше. Читачі змогли відкрити свої таланти, пофантазувати, поділитися враженням від прочитаного. Шкільний бібліотекар Черевата С.П. та сільський бібліотекар Михайлишин Л.М. провели для учнів літературну подорож творчими шляхами В.Сухомлинського. 
Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.
Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.         До дня поезії у школі організовано флешмоб "З книгою в серці , зі словом на устах", учні школи разом з вчителями протягом дня зачитували твори, вірші. Дуже захоплююче та цікаво пройшла екскурсія до сільської бібліотеки ,на яку учнів школи запросила зав.філіалом Михайлишин Л.М. Діти із цікавістю розглядали книжкові виставки, слухами розповідь бібліотекаря. Найкращим читачам сільської бібліотеки вручили грамоти. Тиждень пройшов дуже насичено, пізнавально. 
 Тісна співпраця бібліотекарів сприяє зацікавленню учасників заходу до читання книг, вмінню берегти цей скарб людських знань.
Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.

Немає коментарів:

Дописати коментар