Тематичний вечір до 110-їй річниці від дня народження Провідника ОУН Степана Бандери

26 грудня у приміщенні НВК ,,Верхньостинавський ЗНЗ І-ІІ ст. ДНЗ'' працівники Народного дому  спільно з бібліотекою та школою провели тематичний вечір, присвячений 110-ій річниці від дня народження Провідника ОУН Степана Бандери.
Ведуча, вихователь дитячого садочка І. Бабкова поетапно розказувала про життєвий і політичний шлях Степана Бандери, як одного з найяскравіших постатей нашого краю, справжнього Героя, який поклав своє життя на вівтар Вітчизни.
Читачі-учні школи продекламували вірші поезій поетеси Любові Пікас та Надії та Ізидора Гнатівих, присвячені Степану Бандері та Україні. Впродовж заходу лунали патріотичні пісні вокального ансамблю Народного дому, під керівництвом І. Косилача.
Презентацію книжкової виставки ,,Україна є там, де український патріот'', провели завідувачі сільською та шкільною бібліотеками. Тематика зібраних матеріалів висвітлює історичні документи, бібліографічні довідки видатної постаті історії України та стенограми судового процесу над вбивством Степана Бандери.
Працівники Народного дому висловили щиру подяку учасникам тематичного вечора за те, що несуть незламний дух української патріотичної пісні на благо нашої славної держави Україна.

Немає коментарів:

Дописати коментар