Традиційна бібліотечна зустріч бібліотекарів

Останній день липня покликав на нараду працівників бібліотек. Знали, що багато працівників у відпустках, але, коли відчинили двері, були приємно здивовані: практично 100-відсоткове відвідування. Нарада для наших працівників- нагода поспілкуватись з колегами ,отримати позитивні емоції від виступу директора, спеціалістів, адже всі ми працюємо над найважливішою проблемою-формуємо національну свідомість, виховуємо почуття гордості за свою Україну. А на таких професійних зустрічах набираються нових знань, ознайомлюються з досвідом роботи колег з питань популяризації української літератури. Сьогодні детально розглянули питання : письменники-дошкільнятам; пізнавальна, художня література по шкільних програмах та позакласного читання, ознайомлення з 10-ою найкращих творів сучасних письменників, арт-терапія в бібліотеках.
Вагома ділянка роботи бібліотекаря-робота з бібліотечним фондом, це як організм людини потребує постійної уваги, обліку, оновлення. Директор- Галина Цуцуп звернула увагу також на важливість вмілої співпраці з сільськими головами, депутатським корпусом з питань оновлення бібліотечного фонду. Ірина Форостина подякувала всім за точність і оперативність під час подання інформації - «Про розвиток бібліотек Стрийщини», наголосила на важливості скрупульозного ведення облікових документів.
Цікавою інформацією про проведення Арт-терапії в бібліотеці с. Загірне поділилась Леся Ярич,а про майстер-клас виробів з соломки розповіла бібліотекар с. Нижня Стинава-Оксана Петеш.
На завершення наради учасники урочистостей в Києві з нагоди відзначення 1030-річчя прийняття Християнства поділились враженнями від участі у спільній Хресній ході до Святої Софії, пам»ятника Володимира Великого, в урочистому молебні та екскурсіях, на яких їм пощастило побувати.
На домашнє завдання отримали: підготувати творче портфоліо - «З досвіду роботи» на конкурс «Краща бібліотека району».

Немає коментарів:

Дописати коментар