ІІ етнофестиваль Гостинності «До тебе, Україно, лине Бескидів гордих муза чарівна» /Сколівчани в гостях на Стрийщині/

    По-справжньому відчуваєш мистецький колорит, різнобарв’я талановитої Сколівщини, побувавши на презентації їхньої творчості в рамках ІІ етнофестивалю Гостинності, що проходив в Народному домі смт Дашава. Гостинно зустрічали господарі цієї прекрасної оселі учасників святкового дійства Тарас Греськів - сільський голова, Оксана Греськів - директор Народного дому, Степан Целюх - директор школи мистецтв ім. Ф. Колесси та Христина Торос - зав. філією бібліотеки. Увертюрою до фестивалю стала виставка ужитково-прикладного мистецтва Сколівщини, яку доповнили майстрині Стрийщини зі своїми кулінарними смаколиками та прикольними подарунковими витворами. Христина Торос запросила всіх оглянути свою книжкову оселю. Відчинивши двері цієї святині, всі відчули новітній подих в роботі, любов і турботу до своїх читачів.
Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.
Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.
       Звуки трембіт покликали всіх на основне дійство, концертну програму. Зал не вщухав від оплесків, вигуків «Молодці…», «Браво…». Кожен художній номер розкривав сторінку із творчого життя Сколівщини, його автентики, а доповнювала цю красу майстерна мультипрезентація.
      Етнофестиваль засвідчує, що таланти нашого краю невичерпні. Сколівчани повезли з собою квітковий кошик подяки від очільників району та вдячної Стрийщини.
Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.
Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.

Немає коментарів:

Дописати коментар