Видання Східноукраїнського центру громадських ініціатив «Справедливість заради миру на Донбасі» у фонді ЦРБ

Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.
Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.     Фонд Стрийської районної централізованої бібліотечної системи поповнився виданням Східноукраїнського центру громадських ініціатив «Справедливість заради миру на Донбасі». Збірник містить свідчення 166 – ти осіб, поміщених до 49 незаконних місць позбавлення волі на території Луганської та Донецької областей, де порушуються права людини, зокрема право на життя, право не піддаватися тортурам, право на свободу і недоторканість. Саме тому є символічною і назва дослідження «Ті, що пережили пекло». Документальні матеріали, фотоілюстрації дають змогу правдиво висвітлити політичні режими «ДНР» і «ЛНР».
Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.
       Зараз ми живемо у складний час, що об'єднує всю Україну. Тому кожен переймається подіями на Сході в зоні АТО, життям військовополонених та цивільних осіб на території підконтрольній незаконним збройним формуванням. 
      Ця дослідницька робота є дуже потрібною, щоб осягнути глибину проблеми у світовому масштабі. Фактографічні матеріали, чіткість документального викладу є важливим фактором у публікаціях. Широко коло читачів, незважаючи на освітній рівень, чи вікові рамки, зможе ознайомитись з реаліями сучасного життя у зоні збройного конфлікту.

Немає коментарів:

Дописати коментар