Літературна посвята «Із щирим словом до дітей»

Світлина від Стрийська районна бібліотека для дітей.      Літературна посвята «Із щирим словом до дітей», проведена до 115-ї річниці від дня народження Наталії Забіли з учнями 2 класу Кавського НВК І- ІІІ ст./вчитель Бортник Світлана Володимирівна/. Дитяча письменниця, поетеса Наталя Львівна народилася у дворянській родині з мистецькими традиціями. Серед її предків – поет–романтик Віктор Забіла. Дід поетеси – Пармен Забелло – був скульптором. Батьки Наталі вчилися в художньому училищі. 
Світлина від Стрийська районна бібліотека для дітей.
   Дівчинка зростала в атмосфері захоплення художнім словом, музикою, живописом. І це, певна річ, вплинуло на її розвиток, художні смаки. Вона багато читала, зокрема, твори Тараса Шевченка, і вже в дитинстві почала писати вірші.
Світлина від Стрийська районна бібліотека для дітей.
        Бібліотекар Наталя Войтків ознайомила дітей з біографією та творчістю письменниці, зачитували разом уривки оповідань, декламували поезії. Твори ювілярки привабили школярів материнською щирістю, справжньою любов’ю до дітей. ЇЇ поезії допомагають зростати мужніми, вихованими, розумними, вони повчальні і цікаві.

Немає коментарів:

Дописати коментар