«І настане час, коли один скаже Слава Україні! І мільйони відповідатимуть Героям Слава» Історичні читання в бібліотеці смт Дашава


З метою вивчення історії рідного краю, історії українського народу та з нагоди вшанування 109-ї річниці від дня народження українського патріота, борця за волю та незалежність української держави Степана Бандери в бібліотеці смт Дашава проведено історичні читання «І настане час, коли один скаже Слава Україні! І мільйони відповідатимуть Героям Слава».
Ведуча заходу зав. філіалом бібліотеки Христина Торос зазначила, що Степана Бандеру не зламали ані тюрми, ані тортури, ані кайдани окупантів нашої землі. Даремно вони намагалися згасити в його душі палаючий вогонь любові до рідного краю! Його ідеї знайшли у серці мільйонів українців і сьогодні. Саме тому тепер для нас стали такими зрозумілими і близькими слова «бандерівець», «патріот рідної землі», «націоналіст». Для цих людей, як і для тисяч інших українців найвищою цінністю є нація, народ.
Присутні перегорнули сторінки життя Провідника, ознайомились з літературою, представленою на книжково-ілюстративній виставці «Степан Бандера: життя, присвячене свободі».



Немає коментарів:

Дописати коментар