Листопадова зустріч бібліотечних працівників











Причепурені народознавчою тематикою фойє районного Народного дому зустрічало учасників щомісячної бібліотечної наради. Тому кожен, хто прийшов і оглянув експозицію, відчував: тут усім раді. Такий здавалось простий нюанс, а на душі приємно. А дальше всіх чекала, здавалось би,  звичайна нарада. Галина Цуцуп, директор РЦБС проаналізувала, що нам вдалось зробити в листопаді, висловила подяку всім, хто був залучений до проведення читацької світлиці, гостем якої був Олександр Смик – поет, пісняр, український бард, керівник Тернопільського відділу культури. Вона відмітила також постановку національно-патріотичної, літературної композиції «Герої живуть серед нас» і всіх заходів, які проходили в ЦРБ, зокрема, в освячені бібліотеки після ремонту і презентації тематичної виставки. Галина Цуцуп зосередила увагу присутніх на відзначення в бібліотеках основних подій, визначних дат, які припадають на грудень місяць. Керівник зосередила увагу на правоосвітній роботі в рамках Тижня правових знань, а також Всеукраїнської акції «16 днів без насильства», пригадала основні літературні ювілеї українських та світових письменників, народознавчі заходи, які повинні бути відображені в роботі бібліотек.

       Світлана Зборовська, заступник директора по роботі з дітьми, звернула увагу на роботу з наймолодшими читачами та читами шкільного віку. Ірина Форостина, зав ВКіОЛ зосередила основну увагу на перехід шифрування фонду з ББК на УДК, а Любов Каричорт, провідний бібліотекар відділу ОВЄФ ще раз наголосила на необхідності завершення списання літератури та здачі макулатури. Володимира Ільків подякувала всім за дослідницько-пошукову роботу з питань національно-визвольної боротьби УПА в нашому краї.
         Оскільки рік підходить до кінця, то й починається підготовка до річної звітності. Директор РЦБС ознайомила з основними завданнями та графіком здачі звітів.
         На завершення нашої наради Юлія Курилишин, начальник відділу культури подарувала нам мистецьку ізюминку: для нас співав відомий тенор, артист оперної сцени, вихованець фольклорного дитячого ансамблю «Джерельце»- Ростислав Кушина.

         Нарада завершилась, але тепло людських душ ще довго панувало в РНД: було і селфі, і фотосвітлини, і, просто, професійне спілкування. 

Немає коментарів:

Дописати коментар