Літературна мозаїка «Лине слава козацька з далеких віків» в бібліотеці с.Братківці



 Важлива риса роботи бібліотекаря  бібліотеки с. Братковець - створення умов для самореалізації користувачів, розвиток їх пізнавальних інтересів. Кожне дійство в бібліотеці - спільний продукт бібліотекаря, спеціалістів НД, читачів, викладачів шкіл-ЗОШ та школи мистецв. Найбільш організованою і ініціативною групою є читацький клуб за інтересами «Берегиня», поділений за віковими категоріями на три групи. На цей раз доручили всі організаційні питання вирішувати  молодіжній групі. Вони підготовили свято - літературну мозаїку «Лине слава козацька з далеких віків».
Вступне слово  Оксани Пастернак, зав. філіалом бібліотеки, пісня у виконанні Марічки Лесів «Я козачка твоя» підготували слухачів до літературно-історичного екскурсу у світ славного козацтва. Продовжили дійство переглядом  документального фільму про Запорізьку Січ, про її звитяжну боротьбу, про  московську царицю Катерину -2 і знищення  Січі. 
         Така інформація вимагає підсиленням відповідної історичної та художньої літератури. Бібліотекар провела рекомендаційні анотації на твори Д. Білого «Козацький оберіг», Ів. Крип»якевича «Пригоди малих козаків» та ін.


Немає коментарів:

Дописати коментар