Травнева виробнича нарада бібліотечних працівників.


Травень знову покликав на нараду працівників бібліотек району. Багато справ удалось зробити за цей місяць: завершуються ремонтні роботи в бібліотеці с. Добряни, розпочаті роботи бібліотеки с. Сихів, упорядкували уже фонд районної бібліотеки для дорослих після ремонту. Відчувається жвавий ритм в роботі цілої бібліотечної системи, поповнено фонди наших бібліотек за рахунок обласної програми, також літературою місцевих авторів, зокрема, Зеновія Сиротюка, ним подаровано в наші бібліотеки 75примірніків книг «Хоровий Маестро», Степан Целюх подарував 35примірників Репертуарного збірника «Герої не вмирають»- потішилась разом з працівниками бібліотек директор РЦБС Галина Цуцуп. На черзі поїздка спеціалістів з відділу комплектування до Львова відібрати літературу на кошти місцевого бюджету. Нам порядком повезло- відмітила керівник, працювати в районній команді, яка чітко усвідомлює, що Українську книгу треба захищати, як зіницю ока і розкривати її значимість у виховній і просвітницькій роботі з громадою.
Галина Цуцуп проаналізувала наявні результати роботи з книгою, особливо тепер в час літніх канікул. Вона запросила до слова заступника директора по роботі з дітьми, яка детально ознайомила з програмою «Літо з книгою». Про повернення до Універсальної десяткової класифікації тезово ознайомила присутніх зав. відділом комплектування.
Оскільки в червні є важливі історичні дати, то з презентацією про події 30 червня 1941року, про важливі віхи з героїчного життя Генерала- Хорунжого Романа Шухевича до 110 річниці запросила до слова провідного методиста.
На нараді бібліотекарі отримали і методичні матеріали до Дня Конституції, до Дня відновлення Акту проголошення державності України.
В другій частині наради бібліотекарі поділились досвідом роботи з юнацькою аудиторією, залучення їх до волонтерської роботи під час літніх канікул.
Для нас всіх стала приємною несподіванкою в роботі наради – участь заступника голови Районної ради Мирона Войтовича та заступника голови РДА з гуманітарних питань Оксани Мелень.

Немає коментарів:

Дописати коментар