"Матусенько, голубонько, благословенна тричі будь» в с.Кути


 У неділю, село Кути жило теплими словами, звучало мелодійними піснями, адже саме в цей день працівники культури бібліотекар Любов Мацюняк та директор Народного дому Любов Гамлій запросили мешканців села у Народний дім де на всіх  чекало свято присвячене найдорожчій людині – МАМІ.
«Мама, мати, матуся! Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово, бо ним ми звертаємось до найближчої, найріднішої - такими словами  розпочалося свято "Матусенько, голубонько, благословенна тричі будь».  Мелодійно звучали пісні у виконанні Діани Пасемко, Вікторії Кірик, Вероніки Білої, Божени Янко, Анастасії Соболевської.
Емоційно учасники свята декламували вірші про Матір Божу, Мати - Україну та про Рідну Неньку. Читачі бібліотеки  підготували вітальні листівки для своїх мам. Гості свята оглянули книжкову викладку "Матусине серце наповнене світлом", яку презентувала бібліотекар бібліотеки Любов Мацюняк.

Директор Народного дому подякувала юним аматорам за подаровану святкову атмосферу, а гостям - за щирі оплески."Многая літа" було завершальним акордом свята.

Немає коментарів:

Дописати коментар