Професійний діалог працівників бібліотек.


25 квітня знову приніс радість від професійного спілкування. На цей благодатній час припали Великодні свята, тому і було чим поділитись,що вдалось зробити, чим збагатили  свої книгозбірні.
Директор РЦБС, як керівник , чітко проаналізувала,що за цей час виконали з попередніх завдань, чим збагатились читачі, книгозбірні району: зокрема,завершення ремонтних робіт в бібліотеках  сіл Добряни, Загірному, зроблену інвентаризацію бібліотечного фонду в с. Піщани, поповнено бібліотечний фонд для всіх бібліотек- примірників відповідно до обласної  програми поповнення бібліотечних фондів, а також подаровано 30 примірників Степаном Целюхом,Заслуженим діячем мистецтв України, диригентом і художнім керівником муніципального чоловічого хору «Каменяр» упорядником нотних збірок «З Україною у серці.», «Герої не вмирають».Вона також відмітила про вчасну подачу інформації в соціальні мережі спеціалістами бібліотек сіл Сихів, Загірне, Братківці, Завадів, Кути, Бережниця, Лотатники, В. Лукавиця та інші.

         Подякувала за клопітку роботу по збиранню неоціненних скарбів- давніх традицій у впровадженні Великодніх свят, за вміле проведення майстер-класів, що згуртовують чисельні групи читачів бібліотек.
         Галина Василівна означила основні завдання, які необхідно вирішити у найближчий час по підготовці до роботи в літній період, а більш детально зосередила увагу на  інформаційно-масовій, культурно-просвітницькій роботі по підготовці до  відзначення 31-річниці трагедії на Чорнобильській АЕС, 70-річчя операції «Вісла», Дня Матері, Дня Європи, Дня Героїв, до Дня вишиванки, до Дня слов’янської писемності. А ще чекає нас, відмітила керівник, підготовка і участь у двох фестивалях: «Родина» і дитячий Арт-фестиваль «Світ відкритий до дитини». Отже, від слів до дії – завершила директор.
В другій інформаційно - просвітницькій частині бібліотекарі опрацьовували мультимедійну презентацію «Операція»Вісла»- одна із найтрагічніших сторінок історії України», а також переглянули і обговорили фільм «Розщеплені на атом».

В заключній частині зустрічі працівники бурно ділились враженнями від почутого і побаченого.

Немає коментарів:

Дописати коментар