Бібліотечна академія

 Так називають бібліотекарі району щомісячні бібліотечні сходини. Тут вони підвищують свій фаховий рівень, оскільки багато інформацій, які готує для них Галина Цуцуп, директор бібліотечної системи району, нові порції новинок з бібліотек України, Європейських країн заставляють бібліотекарів аналізувати свої знання, навички, породжує у них бажання піднімати професійну бібліотечну планку. Спеціалісти бібліотечної системи готують для них новинки методичної роботи, спонукають до активного обговорення, обміну досвідом. На таких сходинах перед бібліотеками також виступають спеціалісти інших структурних підрозділів РДА, партнерів по спільній роботі в кожній громаді. Тому бібліотекарі озброюються і знаннями, і новітніми практичними рекомендаціями, якими потім діляться зі своїми користувачами.
 Березень місяць кожний має витримати іспит на зрілість, адже саме березень подарував нам Великого Кобзаря. Від нас залежить, чи зможемо донести Шевченкове слово до душі і серця кожної людини. Бібліотечне кредо в березні - жодного дня без слова Шевченка. Жодного дня без рідного поетичного слова, без популяризації української книги.
Так і живуть бібліотеки в творчому пошуку, у прагненні донести до кожного користувача на теплих долонях її величність українську книгу.

Немає коментарів:

Дописати коментар