Стежками Закарпатського регіону

     Програму підвищення кваліфікації і самоосвіти працівників бібліотек району, методичні дні сплановано так, щоб і вдосконалити  навики інформаційного забезпечення читачів і напрацьовувати досвід щодо популяризації спеціалізованої, довідкової, художньої і дитячої літератури, а також накопичуємо знання про різні регіони  України.
         На серпень заплановано і проведено краєзнавчо – духовну мандрівку по Закарпаттю. Зокрема,  наш шлях пролягав по трасі Стрий – Джублик – Берегово – Мукачево – Стрий.
         В ході екскурсії працівники бібліотечної системи ділились цікавою інформацією про геологічну будову Карпат, гірські річки, а також про легенди пов’язані з Карпатським краєм.
         В духовному комплексі Джублик ми мали можливість спільно молитися на Службі Божій і зі всіма прочанами просили Божого милосердя для родин наших, для всієї української бібліотечної спільноти, для захисників, що охороняють землю від російської напасті.
         Наш шлях проліг до термальних джерел Берегова. Тут ми не тільки пізнали історію розробки цих джерел, але й спробували лікувальні оздоровчі можливості. Буде  чим поділитися  з читачами.
        Завершувався  наш такий  насичений   позитивними емоціями  від побаченого, почутого день. День, що ще більше додав впевненості, що немає кращого, багатшого, чарівного куточка на землі, як наша оспівана у піснях, вимолена в молитвах Україна. 
День, що відкрив нову сторінку у вивчення рідного краю.



Немає коментарів:

Дописати коментар