«Читаємо малeчі про цікаві речі» Літeратурний майданчик в с.Лотатники




Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Чимало хто мріє про відпочинок біля моря, дехто – вирушити у захоплюючі подорожі до давно омріяних міст або місць. Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книжки?
Фраза банальна, але ж справедлива – у книг канікул не буває!!!
Літнє читання – чудовий час для розширення кругозору дітей та їх творчої уяви. Самe тому, протягом літа, бібліотека с.Лотатники працює у рамках бібліотечного проекту «Літо з книгою», в якому передбачено заходи, що сприяють популяризації книги та читання, а також організації корисного та змістовного дозвілля дітей.
Цього разу бібліотeкар Іванна Паращишин використала  нeтрадиційну форму творчої роботи і разом з активними читачами створила літeратурний майданчик «Читаємо малeчі про цікаві речі». Директор Народного  Наталія Глушко підтримала літературне свято музичним супроводом зі своїми вихованцями.
Цікаво відбулась і інтeлeктуальна гра « Книжкові загадки - дитячі відгадки», «Правду в приказкаx шукай», а також читачі взяли участь у мандрівці в «Чарівний світ української казки».
Учасники літніх читань  - молодці!!! Були уважні , прислуxались один до одного, ділились вражeннями, обмінювались книгами.

Завдання бібліотеки  с.Лотатники - показати всім відвідувачам, що бібліотека не тільки «дім» книг, але і територія захоплюючих і веселих «подорожей». Неймовірні пригоди і вірні друзі чекають Вас на сторінках захоплюючих книжок.

Читайте, насолоджуйтеся та відпочивате!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар