Дитячий конкурс краси і таланту «Чарівна Габівчаночка» - 2016




         Ось уже в четвертий раз Народний дім збирає всю Грабовецьку громаду на зустріч із чарівними,   юними, і зовсім дитячими талановитими від Бога, обдарованими батьківською опікою і любов’ю конкурсантами. Наставник, ініціатор, режисер  і постановником свята -  зав.бібліотекою Любов Берездецька спільно з працівниками  Народного дому.
         Конкурс оцінювало поважне журі. Головою, якого була Юлія Курили шин – керівник відділу культури, а членами його – Г.Цуцуп (директор РЦБС); О.Опришко  (директор будинку учнівської творчості); Н.Андрушко  (методист РНД та І.Брик (голова громадської Ради).
         Конкурсанти змагались в шести номінаціях: «Візитка», «Вінок для України», «Дивна квітка», «Господинька», «Моє захоплення», «Танцювальний».
         За результатами конкурсу, жюрі присудило такі звання: Чарівною Грабівчанкою 2016  стала Христина Рібун, І Віце Міс - Софія Козак, ІІ Віце Міс - Вікторія Гірняк, Міс Грація - Каріна Олексишин, Міс Чарівність -Христина Анастасин, Міс Елегентність - Яніна Олексишин, Міс Ніжність та Міс глядацьких симпатій  - Мар’яна Гавронська,  Міс Артистичність -Катерина Ладика, Міс Оригінальність - Соломія Тимків.
         Окрім визначення переможців в конкурсній програмі, голова журі Юлія Курилишин вручила грамоти партнерам конкурсанток, привітала всіх присутніх в залі, подякувала за велику працю по підготовці конкурсу краси і таланту, що допомагає розвивати кращі українські традиції з покоління в покоління, виявляє обдарованих дітей і пропагує здоровий спосіб життя. Ігор Брик привітав теж усіх переможців і організаторів конкурсу, батьків і групи підтримок, а також з Назаром Андрушко вручив грамоти всім учасникам конкурсу і подарунком нагородив Софію Козак.
Раділи і щиро аплодували  разом з громадою голова ОТГ Богдан Барабаш та депутат обласної ради Валентина Олексишин.

         Під звуки фанфар і вдячного слова організатора свята Любов Берездецької, конкурсанти залишали сцену, обережно тримаючи в руках статуетки  «Чарівна Гробівчаночка – 2016»

Немає коментарів:

Дописати коментар