Запрошуємо у книжкову світлицю с. Йосиповичі

      
     Якщо Ви хочете побачити бібліотеку, в роботі якої, як говорять по сучасному, застосовують креативні форми роботи, то в першу чергу – це буде бібліотека с. Йосиповичі.

         Недаремно, якщо дітей після школи вчасно немає дома, то знову батьки йдуть шукати їх у бібліотеці. То що приваблює так і менших читачів, і юнацтво у цю книгозбірню? Звичайно, традиційно тут пропонують книжку, але вчать бачити кожне оповідання по своєму, і навіть, відображати свої думки в малюнках, в аплікаціях, у флористиці, у роботі з бісером, з соломкою, у поетичній та прозовій творчості. 
     Пані Анна, завідуюча бібліотекою започаткувала роботу по оформленню читацького бібліотечного дерева, а також кожної читацької родини.  

         Скільки ж треба перечитати і перешукати літератури, щоб знайти відповіді на всі «чому?» під час роботи з різною тематикою, чи то до державних свят, чи українських народних традиційних, адже кожний витвір має відповідати дійсності.  Для кожної групи читачів розпрацьована тематика за інтересами, за віковими категоріями, ось для прикладу – «Ми діти твої, Україно» - для читачів молодшої групи, для юнацтва – «Твоє захоплення» та ін.

         Коли заходиш в бібліотеку, то здається, що ти в картинній галереї, тому у всіх відвідачів таке шанобливе і зацікавлене ставлення до роботи цієї надзвичайно талановитої, працьовитої господині бібліотеки – Анни Паталай. 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар