Листопадова виробнича нарада

Чим ближче до завершення року, тим більше турбот у працівників культури. У такий тривожний час, час змін передбачуваних і непередбачуваних, колектив гуртується, тому і відвідування нарад майже 100 відсоткове.
Керівник відділу культури Юлія Курилишин спочатку проінформувала присутніх: 
-   про необхідність продумати і подати інформацію про великі, неординарні культурно-мистецькі заходи в громаді в наступному році;
-   про необхідність активніше рекламувати свою роботу і через ЗМІ і на сайті відділу культури, соціальних мережах;
-   пригадала про доцільність продовжити досвід обмінних концертів;
-   подякувала за добре продумані інформаційно-просвітницькі заходи по відзначенню Року Шептицьких (365 днів з Митрополит А. Шептицьким), за концертну програму до Дня залізничника.
Зосередила увагу на таких важливих питаннях:
-  на проведення меморіальних заходів по відзначенню 82 річниці Геноциду проти українського народу;
-  проведенню IV Міжнародного фестивалю хорової музики «На хвилях Стрия» 4-6 грудня 2015 року, доручила кожному структурному підрозділу певну функцію, оскільки це – Міжнародний фестиваль, то і відповідальність на кожному встократ більше.
На нараді також виступили:
-   головний спеціаліст відділу культури Ольга Боднар, яка ознайомила всіх із основними вимогами щодо звітності;
-    головний бухгалтер Галина Куляс у своєму виступі зазначила про фінансування Народних домів з 2016 року, про проведення інвентаризації в установах культури та про інші фінансово-господарські проблеми.


На завершення наради керівник відділу культури зачитала наказ про призначення на посаду директора Стрийської ЦРБС Цуцуп Галину Василівну. Голова Асоціації бібліотечних працівників Любов Романів привітала новопризначеного директора від усіх присутніх учасників наради, висловила слова подяки Юлії Миколаївні за довіру до спеціалістів бібліотечної системи і за вдалий вибір. 

Немає коментарів:

Дописати коментар