Керівник – обличчя бібліотек району


Бібліотекарі району зібрались на щомісячну виробничу нараду. Завершується рік – і роботи непочатий край, адже формується стратегія розвитку бібліотечної системи в дуже важкий період децентралізації країни. Тому дуже важливо не допустити нищення бібліотек, зберегти їх для дітей, молоді, громади і «не вести війну проти бібліотекарів, тому що ця війна обернеться проти дітей, школярів, студентів, - проти духовності України» (з виступу Народного депутата України Микола Томенко на науково-практичній конференції «Бібліотеки для дітей в контексті історико-культурного розвитку України»).
Такого керівника, освіченого, професійного керівника, що йде на крок попереду, бачить перспективи розвитку і готовий вести свій колектив призначено наказом керівника відділу культури на посаду директора ЦРБС – Галину Василівну Цуцуп.
Ми щиро вітаємо пані Галину на цій відповідальній посаді, сподіваємось, що спільно нам і надалі вдасться виконувати одну з найпочесніших місій – дарувати нашим читачам радість спілкування із одним з найбільших і найцінніших див світу – із книгою.

Немає коментарів:

Дописати коментар