Правоосвітня студія

Готуючись до відзначення 67-ї річниці Декларації прав людини, прийнятої Генеральною Асамблеєю ООН, спеціалісти ЦРБС спільно з керівником Г.Цуцуп взяли участь в роботі правоосвітньої студії, що проходила в ВПТУ№16.
Організатором правоосвітнього заходу на цей раз було Міськрайонне управління юстиції на чолі з керівником Тарасом Ілечко Управління юстиції підготувало насичену програму. Не дивлячись на те, що аудиторія була неоднорідна – тут були і досвідчені викладачі, і спеціалісти ЦРБС, і найголовніші слухачі – студенти – наше юнацтво, наша надія – всі уважно слухали, адже мова йшла про, здавалось би, звичайні речі, але дуже важливі аспекти  - забезпечення прав і свобод особистості.

В результаті, керівник юстиції створив довірливий мікроклімат, присутні подумки аналізували своє місце в цьому правовому полі, також зав’язалась цікава розмова. Лектор порівняв основні норми Загальної Декларації з Конституцією України, зробив наголос на тому, що визнання прав і свобод людини – це і є гідність особистості.

Друга частина правової студії була присвячена перегляду та обговоренню фільму «Вчитель англійської мови». Присутні мали можливість також заповнити анкети.


Немає коментарів:

Дописати коментар