Майстер-клас "Подарунок татусям"


У нашій мові слів 
таких немало,
Які бентежать душу й почуття,
Та слово «батько» 
дороге  нам стало
З дитинства, 
з перших кроків у життя.

17 вересня напередодні свята батька, що буде відзначатись у третю неділю вересня, в Стрийській районній бібліотеці для дітей проведено майстер-клас по виготовленню вітальних листівок для своїх татусів.
Бібліотекарі підготували роздатковий матеріал: картон, кольоровий папір, аплікації, бісер...
Майстер-клас розпочався з розповідей бібліотекарів про історію свята, перегляду літератури «Пошана і любов батькові», зачитувались уривки з Біблії, легенди та притчі про батька, повчальні листи для дітей В. Мономаха, В. Сухомлинського, Р. Гомеса «Сто промінчиків світла», прислів’я та приказки, вислови відомих людей.
Все перепліталось з представленням учасниками дійства фотографій зі своїми татусями, цікавими розповідями про них, про спільні вихідні, подорожі, і звичайно, своїми побажаннями для дорогої людини.
   Згодом розпочався творчий процес виготовленням листівок: спрацювала фантазія, майстерність, швидкість, креативність. Користувачі наклеювали фото, прикрашали листівки, писали душевні слова. У майстер-класі взяли участь користувачі від 4 до 11 років. Найменший учасник дійства 4-х річний Дмитрик.
Батько – голова та опора в сімї, поважати і любити тата, частіше говорити  йому лагідні слова і привітання, не тільки в день батька
закликали бібліотекарі читачів під час проведення заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар