Творча лабораторія працівників культури

Творча лабораторія працівників культури – так хочеться назвати чергову виробничу нараду, адже кожна така зустріч – це не тільки спілкування з колегами по роботі, не тільки обмін досвідом, а й майстер-класи, методичні поради, презентації досвіду роботи, інформації про підвищення кваліфікації, новини культури, співпраця із сусідніми районами, областями, та Польщею. І ця нарада  не була винятком. Юлія Курилишин  зосередила увагу  на головних завданнях з підготовки до важливих дат, зокрема до 160-річчя від дня народження  М. Грушевського, Року родини  Шептицьких,  підготовка до дня народження  Тараса Шевченка.

Керівник культури наголосила на необхідності формування лідерських якостей працівників культури, постійної роботи над підвищенням самоосвіти, удосконалення себе в професії.
Наш керівник – педагог, не тільки вчить, ставить завдання, але й вивчає результативність роботи. Це тримає всіх працівників в добрій професійній формі.
Майстер-клас для працівників бібліотек  з проведення інформаційно-просвітницьких, народознавчих заходів провела зав. методичним відділом ЦРБ  Г. Цуцуп. Заступник директора по роботі з дітьми С. Зборовська поділилася досвідом проведення презентації книг видавництва Старого Лева та зустрічі з видавцями, письменниками  та працівниками обласної бібліотеки  для дітей в бібліотеках сіл П’ятничани, Добряни  та РДБ.
Художній  керівник  НД с. Станків  проінформував присутніх про заходи з вшанування пам’яті Небесної Сотні, а також  запросив відвідати  меморіальну стелу Пам’яті Героїв.
Роботу продовжили по секціях, але у всіх одне  завдання: дійти до серця кожного, піднести дух, вселити віру в  перемогу, сформувати бажання діяти: «А хто, як не я».

Немає коментарів:

Дописати коментар