Школа добрих манер

«Посієш учинок – пожнеш звичку,
посієш звичку – пожнеш характер,
посієш характер – пожнеш долю»
         В читальному залі бібліотеки с. Загірне на цей раз проходило заняття «Не дивуй вбранням, а дивуй знанням» із циклу заходів «Школа добрих манер». Зав. бібліотекою Леся Ярич найперше зосередила увагу на такій важливій тезі – поведінка, як відбиття нашого внутрішнього Я, спонукала читачів до дискусії «Поведінка – це дзеркало, у якому кожен показує своє обличчя».
        Юні читачки Гусар Х., Хрін М., Козак А. та ін. розповіли «Як справити  незабутнє враження», «Правила гостинного прийому», «Правила поведінки у суспільстві», «Основні вимоги до зовнішнього вигляду« та продемонстрували сценку «Виховані пані».
     Присутні були зачаровані від проведеного майстер-класу по макіяжу який провела активна читачка бібліотеки, професійний візажист компанії «Mary Kay», вчитель по професії – Ольга Буркова.
    Запрошена на заняття «Школи добрих манер» заступник директора по роботі з дітьми Світлана Зборовська презентувала підбірку літератури, яка представлена на тематичній виставці саме з цієї тематики, адже Дитяча районна бібліотека активно впроваджує таку форму роботи як «виїзний читальний зал». 
      Вона закцентувала увагу на тому, що Україна, українці з давніх часів світили усій Європі високим рівнем культури, освіченості, тому сама історія вимагає від нас гідності. Гідності у всьому, єдності духу і тіла, бо ми велика, освічена, духовна, культурна, єдина нація – ми Українці.

Немає коментарів:

Дописати коментар