Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія 2020»

Навколо наших дітей багато розумних, добрих, вірних друзів. Ці друзі - книги! В цьому можна було переконатись 27 лютого на бібліотечному книжковому дійстві. Тут зібрались кращі читачі-учні 6-х і 7-х класів бібліотек району на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія 2020». Учасники представляли улюблену книгу(не за шкільною програмою), читацькі щоденники, емоційно розказували про свої читацькі інтереси, улюблених авторів, видавництва, цікаві історії пов’язані з захопленням читанням, про свої бібліотеки, хобі, і навіть декламували власні вірші-посвяти.
Кожна прочитана книга стала для учасника захопливою подорожжю цікавий і новий світ і можливість переконатись у тому, що вони не самотні у своїх літературних уподобаннях та подискутувати з ровесниками на різні теми, що розкриваються в книгах. А ще читачі познайомились з стрийською письменницею, поетесою, авторкою більше 20 книг – Теодорою Савчинською-Латик, яка підтримала дітей порадами і була в захопленні в читацькій ерудиції і їх у любові до читання.
Важко було визначити переможців серед книгоманів та все ж ними стали – серед шестикласників – Мних Ярина з села Добряни, серед семикласників – Кильник Діана з села Завадів. Директор Стрийської РЦБС Галина Цуцуп вручила грамоти переможцям та відзнаки всім учасникам. І бажаємо перемоги в наступному, обласному етапі конкурсу.

Немає коментарів:

Дописати коментар