Бібліотекарі Стрийщини на 26-му Міжнародному Львівському Книжковому Форумі

На Львівщині барвисту золоту осінь доповнює дуже важлива велелюдна картина: усміхнені обличчя людей, які поціновують один з найдорожчих скарбів – книжку. Цей потік людей, залюблений у слово, заполонив Палац Мистецтв м.Львова, навколишнє подвір’я аж до Палацу Потоцьких. І де не глянеш - книги.
Цьогорічний 26 літературно-культурний фестиваль послужить ще більшій популяризації читання, книжки, літератури. А фокусна тема «Відшукування причетного» як найбільше розкриває зміст цього Книжкового Форуму.
Працівники від першого книжкового Форуму є активними учасниками, а в цьому році ми взяли участь у різноманітних подіях, літературних зустрічах, книжкових презентаціях, автограф-сесіях, а їх було понад 700. Звичайно, найбільше нас цікавили зустрічі, де обговорювалися не тільки видання, але й як цю книгу донести до читача, як зробити так, щоб наші бібліотеки стали тими оазисами дозвілля, віддушиною для кожного, хто переступає поріг книжкового царства.
Тому і у Книжковому Форумі брав участь міністр культури Володимир Бородянський. Нашу бібліотечну команду очолила директор РЦБС, кредом в роботі якої є «Нова бібліотека - відповідальність кожного».
Ми поринули у веселкове зачароване книжкове море, вчитувались у кожну назву, хотілось попестити кожну книжку і придбати її для нашої книжкової світлиці. А це ми змогли зробити на спонсорські кошти Андрія Кота, нашого поціновувача книги. Звичайно, кожний учасник форуму поповнив свою бібліотеку улюбленими авторами. Форум ще і ще раз показав, що книга в нашому житті багато важить. Вона збагачує нашу душу, наші знання, допомагає вижити в цьому глобальному світі і бути причетному до всіх позитивних змін.

Немає коментарів:

Дописати коментар