Літературно-мистецька зустріч в центральній районній бібліотеці

Мелодія слова - так хочеться назвати наше сьогоднішнє дійство в центральній районній бібліотеці. Це насправді симбіоз чарівних звуків скрипки і задушевного українського слова. Завітали до нас в бібліотеку шанувальники української книги, молода поетеса - Анна Шпилевська та відома скрипалька, віртуоз Анна Худолєй. Читачі нашої бібліотеки уже вдруге зустрічаються з Анною Шпилевською, але кожна зустріч - це нове відкриття тієї глибокої криниці її творчості, це вміння простими словами донести до читачів на ніжних долонях українське слово і передати неповторну його гармонію всім, хто ним дорожить. Ми вслухались в кожне слово Анни, в кожний звук чарівної скрипки, які видавала нам українська скрипалька Анна, а сонячне проміннячко пробивалось крізь зашторене вікно, воно теж хотіло прилучитись до нашого свята, бо було у нас по-справжньому сонячно.
Сюрпризом для всіх став виступ ще однієї талановитої читачки-поетеси, самодіяльної композиторки, гітаристки - Марічки Пак.
Новинкою свята був конкурс, який дав можливість народитись новим талантам - ми слухали ексклюзивні рядки новонароджених поетів – Оленьки, читачки з с. Олексич та юнацьку творчість нашого нового читача - Ярослава.
На завершення авторка книги «Сонячні глісандо» Анна Шпилевська провела автограф-сесію, подарувала книги переможцям конкурсу. Директор РЦБС Галина Цуцуп, модератор нашого свята, запросила всіх до спільної фотосвітлини.

Немає коментарів:

Дописати коментар