НАПОВНИМО СВІТ ДИТЯЧОЮ ПОСМІШКОЮ!

Світлина від Бібліотека - філія  36    с.Лотатники.
Світлина від Бібліотека - філія  36    с.Лотатники.
    Сьогодні, найсвітліше свято на всій планеті і сонечко всім дітям світить однаково, щоб росли вони здоровими, щасливими, щоб здійснювалися їхні мрії. Тому і працівники культури с. Лотатники віднайшли нові форми святкування та провели протягом дня різноманітні заходи.
      Святкування розпочалось із вуличної акції «Міняю кульку на віршик». Вона розпочалася з пробігу дітей на роликах по одній із вулиць села. Учасники пробігу нагадували дітлахам про початок літніх канікул та літніх читань, запрошували провести свято дитинства разом з бібліотекою та Народним домом. 
Світлина від Бібліотека - філія  36    с.Лотатники.Світлина від Бібліотека - філія  36    с.Лотатники.
        Для учасників заходу на території НД проходили музично-літературні забави. Після чого всі разом вирушили на лісову галявину біля річки де на дітей зачекався «Острів читання». Там вони ознайомлювались із новими книгами, обмінювались порадами щодо читання книг, розгадували загадки, показували свою кмітливість. На протязі всього дня лунав дитячий сміх і весела музика!
Світлина від Бібліотека - філія  36    с.Лотатники.
Світлина від Бібліотека - філія  36    с.Лотатники.       Наші діти розумні, здібні, талановиті, вміють дружити...
Надіємся, що їм сьогодні у нас сподобалось і проведуть це літо разом із нами! Зауважте!!! Любові і уваги до дітей ніколи не буває забагато. Дитинство має бути щасливим. Зігріваймо теплом і ласкою кожне дитяче серце! 
      Працівники культури ще раз привітали всіх дітей зі святом, побажали позитивного настрою, щирих усмішок і чудової сонячної погоди, адже найкраща пора у житті людини — це дитинство, для якого характерні пустощі, розваги, відпочинок.
Світлина від Бібліотека - філія  36    с.Лотатники.
      Хочемо подякувати всім діткам, які взяли активну участь у проведенні конкурсу. Всі ваші старання варті великої уваги і заслуговують нагороди. Та найкраща нагорода – це материнська любов і батьківська турбота для кожної дитини. Будемо вірити, що наші діти виростуть хорошими людьми, а ми, батьки, будемо супроводжувати їх усе життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар