Бажаєш бути успішним - читай!

Світлина від Бібліотека - філія  36    с.Лотатники.
       Під таким гаслом пройшов день голосних читань в рамках Всеукраїнського тижня читання і в бібліотеці с. Лотатники. Книгозбірня привітно зустрічала читачів книжковою виставкою "Вчимося поваги i любовi за творами В.Сухомлинського".
Світлина від Бібліотека - філія  36    с.Лотатники.       Цього дня бібліотекар повела дітей в літературну подорож творчими шляхами Василя Сухомлинського "Серце віддане дітям", з метою перегорнути його спадщину, що є невід’ємною складовою у вихованні підростаючого покоління; вихованні доброти між дітьми, як заповідав і сам Великий педагог.
Світлина від Бібліотека - філія  36    с.Лотатники.     

Також під час заходу бажаючі декламували вірші улюблених поетів. А от "квіти весни", що були виготовлені на майтер-класі радували присутніх своєю красотою.
     День приніс відвідувачам багато позитивних емоцій, додав знань, а бібліотека отримала нових вдячних читачів. 
Світлина від Бібліотека - філія  36    с.Лотатники.
     На закінчення учасники заходу взяли участь у флешмобі "Ми ❤️ читати". Тиждень дитячого читання закінчився і бібліотека чекає на нових користувачів, щоб знову відправитись у нові, цікаві та захоплюючі подорожі по безмежній Книжковій країні, де кожен читач відчує себе бажаним гостем.

Немає коментарів:

Дописати коментар