Всеукраїнський тиждень дитячого читання в с.Олексичі

Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.    "Читання відкриває світи" - під таким гаслом проходив Всеукраїнський тиждень дитячого читання в Україні і, зокрема, у бібліотеці села Олексичі. Його завданням є заохочення дітей до читання, популяризація найкращих надбань української та світової літератури. 
    У бібліотеці читачі мали змогу переглянути книжкову виставку, ознайомитись із творами видатних письменників – ювілярів - 2018 року.
Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.      Цьогорічний тиждень читання присвячений 100-річчю від дня народження видатного педагога Василя Сухомлинського. І саме цій людині був присвячений бібліотечний урок "Книга-наш розумний і вірний друг", на якому читачі-першокласники спільно з бібліотекарем зачитували твори з книги В.Сухомлинського "Вогнегривий коник". Під час таких зустрічей присутні мали можливість пограти у краєзнавчу гру"Мандрівка Львівщиною" і таким чином, глибше дізнатися про визначні місця рідного краю.
      Не менш цікавим і захоплюючим у нас пройшов поетичний зорепад "Чарівна сила поезії" (до Всесвітнього дня поезії), де зачитувались вірші Ліни Костенко, Тараса Шевченка, Лесі Українки.
          Дякуємо всім, хто брав активну участь у наших заходах, і запрошуємо всіх до читання.
Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.

Немає коментарів:

Дописати коментар