Тиждень дитячого читання "Весна надихає на читання" в районній бібліотеці для дітей

               Тиждень дитячого читання "Весна надихає на читання" розпочався в районній бібліотеці для дітей  з бібліотечного візиту до наймолодших - вихованців Добрянського дитячого садочка «Сонечко». І дітки наче "сонечки" уважно слухали відомі і не дуже казочки, віршики, розглядали ілюстрації в книжках, розказували вірші Т.Шевченка, про букви абетки, ми читали про тих хто в лісі живе і що в лісі росте, про безпеку на дорогах, як берегти книги.
З ініціативи Львівської обласної бібліотеки для дітей стало доброю традицією 20 березня проводити обласний День читання. Цьогоріч читаємо книгу Є. Гуцала "Сім'я дикої качки".

2017 рік ювілейний для Євгена Пилиповича - 80 років від дня народження. Він - один з найталановитіших українських письменників ХХ століття, лауреат премій: імені Т. Шевченка, Ю. Яновського та Міжнародної фундації Антоновичів, автор більш як сорока прозових творів та поетичних книжок. Слухачами твору були другокласники Добрянської школи та СШ №10. В оповіданні розкриваються одвічні поняття: добро і зло, милосердя і жорстокість, над якими замислюється кожна людина. А ще в оповіданні розкривається справжня турбота про природу, про що діти говорили в подальшому обговоренні. Читання книги не залишило байдужим ні одне з дитячих сердець. Таким був наш вчорашній день, а сьогодні свято читання продовжується. Запрошуємо до нашої бібліотеки!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар