Бібліотека-територія толерантності.


16 листопада 1995 року Резолюцією Генеральної  Конференції  ЮНЕСКО затверджено Декларацію принципів толерантності. З цього часу цей день відзначають як Міжнародний День Толерантності.
         Оскільки ми живемо в цивілізованому суспільстві, то і толерантна людина, як особистість з глибокою пошаною ставиться до традицій, творить нове життя. Вчимось толерантності, починаючи з сім’ї, родини, але так як в бібліотеках проходить робота з різними віковими категоріями і уподобаннями, то працівники бібліотек роблять все, щоб наші книжкові світлиці стали територією толерантності,  де читачі переконуються, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, любові. Вони вчаться розуміти, що світ починається з кожного із них.

         В рамках проведення Тижня Толерантності в бібліотеці смт.Дашава, завідувач Христина Торос зібрала юних читачів для проведення творчої лабораторії «Світ починається з мене». Кожний  з присутніх доклався до виготовлення макету «Толерантність», який буде експонуватися на загальному святі «Міжнародний День Толерантності» в смт.Дашава.

Немає коментарів:

Дописати коментар