Літературна зустріч з Лесею Сіваєвою

Працівники культури с.Фалиш Марія Сойка та Марія Янко підготували і провели літературно-поетичну зустріч  з місцевою молодою поетесою Лесею Сіваєвою. Такий захід готували з особливим трепетом,  адже мова йшла   про знайомство ще з одним молодим  обдаруванням  що  на дала  поетичне дітище на  оцінку своїм дорогим односельчанам та її друзям. На зустріч зібралися люди, наділені любовю до пісні і слова. Притихший зал вслухався в барви поетичного слова п.Лесі.  Твори її  також декламували  учасники художнього гуртка, зав.бібліотекою Марія Янко та директор Народного дому Марія Сойка. Кожне слово  глибоко зворушували думки та серця слухачів.
Вокальний  ансамблю Народного дому подарував всім улюблені пісні «Не тьохкай соловейку», «Ой, місяцю», «Вишневий сад, пахуча рожа», «Якщо ти мене любиш», «Дякую», «Дві долі», «Троянда», «Дуб і береза» та інші.

В другій частині зустрічі прозвучали твори присвячені памяті друзів – односельчан, які молодими пішли з життя. Творчість молодої поетеси  обєднала всіх в єдину родину і фінальним акордом став її твір «Моя родина». Директор Народного дому п.Марія подякувала всім присутнім за теплу зустріч, а молодій авторці  побажала творчих злетів, поетичних здобутків та щасливої долі.



Немає коментарів:

Дописати коментар