«Незвичайні канікули на планеті книжок» /досвід роботи бібліотеки-філії с. Братківці/

Літо. Чарівна пора року. Сонечко, річка…відпочинок. І щоб гарно діточкам відпочивалось, щоб було цікаво, і час проходив весело і змістовно, в колі друзів, зав. бібліотекою с. Братківці організовувала ряд творчих акцій, які склали цикл літніх читань під назвою «Канікули – Ура! В бібліотеку дітвора».
Так у червні для користувачів-учні 4-6 класів проведена бесіда-застереження «Школа світлофорових наук», для користувачів-учнів 7-9 класів «Як правильно вести себе на воді» за участю підліткового терапевта.
Набув обертів конкурс малюнків з користувачами-учнями 1-4 класів «Я у бібліотеці». Радо вони беруть участь у розвагах «Малюємо, ліпимо, вирізаємо», розгадують кросворди «Вгадай героя». На період літніх канікул в бібліотеці оформлено куточок «Літні розваги в бібліотеці».
Найцікавіше і з великим захопленням юні користувачі провели «День народження в бібліотеці», де вони складали вірші-вітання, співали в караоке, презентували власний гумор та інсценізували уривки з дитячих, популярних в їхньому колі, творів. Ну і звичайно не обійшлось без великого смачного торта, адже все ж таки 10 років – це поважна дата. 
Маємо надію, що подібні програми, конкурси допоможуть відновити інтерес до читання та книги в цілому. 

Немає коментарів:

Дописати коментар