Для Вас, любі читачі!

Шановні читачі! 18 липня виповнюється 113 років від дня народження Олекси Гасина - видатного військового діяча, члена Управи ОУН, Шефа військового Штабу УПА, соратника Романа Шухевича-сина Конюхівської землі, славного Лицаря ідеї і Чину- Олекси Гасина. Ви можете відвідати музей в його рідному селі Конюхові, або відвідати найближчу бібліотеку, де є історична, дослідницька, мемуарна література, повне зібрання «Літопис УПА».
Особливо Вам буде цікаве найновіше Друге видання історичного дослідження уже славної пам’яті Григорія Дем'яна «Генерал УПА - Олекса Гасин «Лицар».
Олекса Гасин, вся його родина, як і тисячі синів і дочок України у вирі Другої Світової війни виборювали Україні власне місце під сонцем, виборювали омріяну Незалежність.
І сьогодні, уже в третьому тисячолітті, наші Лицарі стоять на сторожі Незалежності, повторюють геройський чин, обороняючи нашу Незалежність, територіальну цілісність від агресивного сусіда-безувіра - росії.
Шановний читачу, Ви маєте можливість доторкнутись до святих для нас Лицарів Геройського Чину, відчути причетність до Великої Української Родини. Чекаємо Вас в читальнях району.

Немає коментарів:

Дописати коментар