Молодь читає…

Бібліотеки Стрийщини взяли участь у конкурсі «Молодь читає», організатором якого є Обласна бібліотека для юнацтва. Завдання конкурсу –
організація роботи по залученню юнацтва і молоді до читання. До участі приймалися несподівані, оригінальні фотографії, на яких відображено сюжет читання молоді разом із заповненою анкетою.
        Переможці конкурсу будуть експонуватися на виставці в обласній бібліотеці для юнацтва до Всеукраїнського Дня бібліотек і опубліковані на сторінках журналу «Кана» та викладені в спеціальному альбомі на facebook сторінці Обласної бібліотеки для юнацтва.

Літературне кавування
«Нові книги шукають 
свого читача»
/Центральна районна бібліотека/
За чашкою смачного чаю, кави наші користувачі  можуть відпочити разом з книгою у кафе «Модне село», яке є поруч із районною бібліотекою, ознайомитись з книжковими новинками, і просто отримати задоволення від читання і спілкування з книгою.

Літературно-мистецький  диліжанс «Мандруюча бібліотека»
/Центральна районна бібліотека/

Недаремно  кажуть: «Якщо гора не йде до Магомета, то Магомет іде до гори». Щоб отримати бажане, потрібно діяти самому, а не чекати склавши руки – такий девіз волонтера нашої бібліотеки Марії Пак, яка залюбки ділиться враженнями від прочитаних книг і радо знайомить зі своїми літературними надбаннями, через слово, пісню і музику.


Бібліотечний дворик  
«Літературний гурман»
/Центральна районна бібліотека/
Приєднуйтесь до гурту шанувальників читання! Завітавши до нашого бібліотечного дворику, ви не будете нудьгувати. Кожна наша зустріч – можливість провести час у колі друзів, познайомитися з новою книгою. Приходьте зі своїми друзями. Літературні смаколики на будь-який смак чекають на Вас.


Читання під відкритим небом з "Бібліопарасолькою"
/бібліотека с. Лотатники/
Учасники заходу з інтригою в голосі розповідали, що встигли прочитати цікавого, ділилися враженнями від прочитаних книг і зачитували уривки, які їх особливо вразили.
Всі хто приймали участь у читаннях під відкритим небом з "Бібліопарасолькою" знайшли свій скарб – книги. Саме вони допомагають нам приймати правильні рішення, знаходити свій шлях у житті, розрізняти добро і зло, досягти успіху та бути щасливими.

Літературна акція 
«Читати - це мудро, читати - це модно, читати завжди і де завгодно!»
/бібліотека с. Лотатники/
Ми впевнені, що книга, незважаючи на високі новітні технології, залишатиметься хорошим другом для кожного, читання даруватиме радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового і непізнаного

Немає коментарів:

Дописати коментар