Шановним водіям автобусів, які курсують на маршруті Стрий-Голобутів, слідуючи через с. Завадів, а особливо водію
п. Ігорю Янковичу від юних читачів бібліотеки с.Завадів.

Але спочатку, ніж звернутися до Вас, водії, ми зробимо такий короткий відступ.
Ми, читачі бібліотеки с. Завадів багато читаємо і через те, дещо цікаве знаємо. Ось недавно ми знайомилися з творчістю письменника С. Екзюпері і нам дуже сподобалася його цитата: «Є таке тверде правило: підвівся вранці, умився, опорядився – і відразу упорядкуй свою планету». Нам здається, що автор цих слів дуже правий. Кожен із нас повинен зробити хоч що-небудь, щоб принести людям радість зробити їх трішки щасливішими. Як? Це залежить від кожного з нас. В даному випадку мова піде про водіїв, які кожного дня перевозять людей – пасажирів. Водії повинні виконувати свою роботу якнайкраще, бути професіоналом у своїй галузі, адже від вас залежить життя інших людей. Ви, водії, повинні бути обачними коли люди переходять дорогу.
         Наша бібліотека провела акцію « Водій, пам’ятай! На тебе чекають вдома!» Ми ще раз звертаємось до водіїв бути особливо уважними і обережними за кермом, неухильно дотримуватись вимог правил вуличного руху. Для цього ми і пишемо Вам цього листа.
         Водії, ми Вас розуміємо, що погані у нас дороги, це не ваша вина, що самі ви «збираєте» гроші за проїзд і цілий час їх «сортуєте» і «перераховуєте» і через те, не маєте часу слідкувати за дорогою, що може привезти до невтішних пригод. Але попри це все, ми ще раз звертаємось до Вас бути культурними і ввічливими до своїх пасажирів, особливо до пенсіонерів, яким інколи не вистачає грошей на повний квиток. Ми, діти, все бачимо і чуємо від своїх бабусь і нам дуже за це прикро і соромно. Отож, шановні водії, щоб поїздки з вами приносили задоволення, ще раз просимо бути уважними та обережними, дотримуватись правил дорожнього руху, бо слід пам’ятати: « Водій, не спіши! Тебе чекають вдома!»
         Від імені багатьох читачів лист підписали: Гресько О., Гнідець Н., Вовщук Р., Олексишин В., Войтко Н., Сенів О.




Немає коментарів:

Дописати коментар