Вивчивши побажання юних користувачів, як краще підготуватись до Дня кухаря, бібліотекар
Мирослава Василик запропонувалв спочатку глибше пізнати особливості кухні різних народів. В хід пішли кулінарні довідники,
розпитування найголовніших сімейних
кухарів - своїх матерів. Знання- знаннями, але
вирішили розпочати із найкорисніших і найдоступніших по вартості -
салатів. Процес їх приготування демонстрували на
майстер-класі «Готуємо разом», Озброївшись рецептами-закипіла робота! Треба
було презентувати не лише смак, але й
привабливість оформлення.
Учасники майстер класу разом із своїми наставниками - бібліотекарем та
директором Народного дому пригостили
кулінарними смаколиками.
Немає коментарів:
Дописати коментар